Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Night School: Νέο επεισοδιακό trailer

*
Ο Kevin Hart επιστρέφει στα θρανία για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, Night School. Βασισμένη σε μία προσωπική του εμπειρία, η ταινία αφηγείται την ιστορία μίας ομάδας απροσάρμοστων, οι οποίοι αναγκάζονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του τμήματος ενηλίκων, ώστε να έχουν μία ευκαιρία να αποφοιτήσουν από το Λύκειο. Ο Hart, μετά το Ride Along, συνεργάζεται ξανά με τον παραγωγό Will Packer και επαναφέρουν το ιδιαίτερο στυλ τους, ενώ φέρνουν μαζί και τον Malcolm D. Lee στο πόστο του σκηνοθέτη. Το Night School θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου και μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει στο εκλεκτό καστ τους: Tiffany Haddish (The Last O.G.), Taran Killam (Drunk History), Rob Riggle (22 Jump Street), Romany Malco (Weeds) και Ben Schwartz (Happy Anniversary).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*